Recensies

­

 

Na 1 sessie met moeder en 1 sessie met moeder en kind:

Ik voel me een stuk lichter!

Ik heb meer inzicht gekregen in de hoogsensitiviteit van mijn zoon en de verbondenheid tussen hem en mijzelf. Mijn zoon (7) heeft praktische tips gekregen, die hij kan toepassen wanneer het te druk om hem heen wordt. Ik vond de spierspanningstest enorm interessant, hoe het werkte en de inzichten die

daaruit voortkwamen. Ook bij de oefeningen heb ik veel ervaren, vielen puzzelstukjes op hun plaats en kreeg ik het gevoel dat ik dingen kon opruimen. Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen, maar ben heel blij met het resultaat! Meer rust in het gedrag van mijn zoon.

De sfeer bij Bloeipracht is prettig en de manier waarop Caroline het contact onderhoudt, ook voor en na de afspraak, is fijn.

Een aanrader!

K. Moeder van 2 zoons

Na een coachingstraject met moeder van een angstige dochter(12):

Eerlijk gezegd zag ik er tegenop om de sessies aan te gaan, maar Caroline wist me vanaf het eerste moment op mijn gemak te stellen. Ik mocht zijn wie ik was, toch vond ik het in het begin best heftig, omdat er veel emoties kwamen die ik niet had verwacht. Ik heb nog nooit zo mijn gevoelens kunnen uiten, kropte alles altijd op. Gaande weg voelde ik mij beter en werd mijn dochter minder angstig. Zij is nu rustiger en heeft mooie stappen gemaakt in dingen alleen doen.

Ik voel me ook rustiger en heb meer balans in mijn leven. Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik niet alles op mijn schouders hoef te nemen. Ieder draagt zijn eigen last. Of ik nog tips voor Caroline heb? Nee, je bent geweldig!

Moeder van puberzoon en -dochter

 

Na een persoonlijk coachingstraject van een vrouw (38):
Kijken naar gevoel zonder oordeel. Voelen zonder oordeel, gevoel doorleven.
De ontdekking voor mij was dat ik te rouwen heb voor 3 ouderparen.
De andere ontdekking: schuldgevoel richting mijn geboortemoeder.
En jij Caroline was, in mijn storm, mijn veilige haven.
Door jouw acceptatie, accepteer ik.
Dank voor alles!

R.W.

 

Na een online-Lentekracht coaching:
Na een "offline-sessie" heb ik laatst een online-sessie i.v.m. de corona-tijd  met Caroline gehad. Ik was nieuwsgierig wat dat met me ging doen. Tijdens de sessie deden we bepaalde oefeningen. Het voelde verbonden, ondanks dat we niet in dezelfde ruimte zaten. Na de sessie werd ik middels berichten verder begeleid: Caroline gaf aan wat ik thuis zou kunnen doen. De betrokkenheid van Caroline voelde ik goed. De sessie was ontspannend en gaf me echt een boost om aan de slag te gaan.

Papa van 2

 

Na een kindercoach sessie:

Als ik ging slapen bleven mijn gedachten soms erg door malen en kon ik het moeilijk loslaten en uit mijn hoofd zetten. Caroline heeft mij bijvoorbeeld geleerd om via een poortje in mijn hoofd malende gedachten weg te laten zweven en positieve gedachten toe te laten, maar ik heb er nu mijn eigen draai aan gegeven: Ik loop dan in gedachten door het poortje en kom dan in een soort fantasiewereld. Dan val ik in slaap, de volgende ochtend is het nare gevoel weg en denk ik alleen nog maar aan mijn fijne droom. Zo laat ik heel gemakkelijk mijn negatieve gedachten weglopen door het poortje en blijven de positieve gedachten over.

Ik vind het heel fijn dat Caroline mij over "het poortje" heeft geleerd. Door de oefeningen blijf ik niet meer malen.

S. (11 jaar)

Na een kinderworkshop:

Ik heb allerlei trucjes geleerd om mij te ontspannen, als ik me niet lekker voel door een drukke dag op school. Ook vind ik de slaapmeditatie van Caroline fijn van het gouden strand. Dan hoor ik haar stem op de tablet met zeegeluiden en val ik snel in slaap.

R. (10 jaar)

erkend gezins-en kindercoach.jpg
  • Facebook
  • Instagram - grijze cirkel
KvK 34350065   BTW NL190960073B01
CAT schild2019.jpg