top of page

Recensies

­

 

Na 1 sessie met moeder en 1 sessie met moeder en kind:

Ik voel me een stuk lichter!

Ik heb meer inzicht gekregen in de hoogsensitiviteit van mijn zoon en de verbondenheid tussen hem en mijzelf. Mijn zoon (7) heeft praktische tips gekregen, die hij kan toepassen wanneer het te druk om hem heen wordt. Ik vond de spierspanningstest enorm interessant, hoe het werkte en de inzichten die daaruit voortkwamen. Ook bij de oefeningen heb ik veel ervaren, vielen puzzelstukjes op hun plaats en kreeg ik het gevoel dat ik dingen kon opruimen. Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen, maar ben heel blij met het resultaat! Meer rust in het gedrag van mijn zoon.

De sfeer bij Bloeipracht is prettig en de manier waarop Caroline het contact onderhoudt, ook voor en na de afspraak, is fijn.

Een aanrader!

Mama van 2 zoons

Na een coachingstraject met moeder van een angstige dochter (12):

Eerlijk gezegd zag ik er tegenop om de sessies aan te gaan, maar Caroline wist me vanaf het eerste moment op mijn gemak te stellen. Ik mocht zijn wie ik was, toch vond ik het in het begin best heftig, omdat er veel emoties kwamen die ik niet had verwacht. Ik heb nog nooit zo mijn gevoelens kunnen uiten, kropte alles altijd op. Gaande weg voelde ik mij beter en werd mijn dochter minder angstig. Zij is nu rustiger en heeft mooie stappen gemaakt in dingen alleen doen.

Ik zelf voel me ook rustiger en heb meer balans in mijn leven. Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik niet alles op mijn schouders hoef te nemen. Ieder draagt zijn eigen last. Of ik nog tips voor Caroline heb? Nee, je bent geweldig!

Mama van puberzoon en -dochter

 

Na 1 sessie met moeder en 1 met moeder en zoon (8)

Ik heb de sessies bij Bloeipracht als heel bijzonder ervaren. Ik heb veel inzichten gekregen. Ongelooflijk dat dingen die in het verleden zijn gebeurd, zo’n grote impact kunnen hebben op het gedrag van je kind. Ik ben 2 keer bij Caroline geweest, 1x alleen en 1x samen met mijn zoon en sta versteld van het resultaat:

Ik heb een heel ander kind gekregen: Wat een heerlijke jongen is het nu! Goed mee te praten en praktisch geen woede aanvallen meer. Het is zo gezellig geworden in huis. Nogmaals bedankt!

Mama van 2 zoons

Na 3 sessies met moeder en 1 samen met dochter (6):

Mijn dochter heeft hoogsensitieve trekken en een sterke wil. We hadden samen vaak strijd, ze viel slecht in slaap en dit gaf onrust in ons gezin.

Ik heb het traject bij Caroline als bijzonder en zeer waardevol ervaren. Alhoewel het op sommige momenten ook emotioneel is geweest. Dit was echter wel nodig om emotionele ballast achter mij te laten. Wat daarbij hielp is dat het met Caroline heel fijn samenwerken is. Naast haar professionaliteit, stelt ze je op je gemak en dat is precies wat je nodig hebt.

Ik ervaar nu meer balans in mijn moederschap, maar ook als mens zelf. Ik reageer rustiger op de soms uitdagende situaties met mijn dochter, die vele malen minder zijn dan voorheen. Door een aantal praktische tips en oefeningen die ik samen met mijn dochter kan doen, gaat zij een stuk relaxter door de dag heen en valt zij inmiddels wat makkelijker in slaap.

Mocht ik in de toekomst, als mijn dochter ouder is, opnieuw een hulpvraag hebben, dan kom ik graag bij Caroline terug.

Mama van 3

Na een persoonlijk coachingstraject van een vrouw (38):
Kijken naar gevoel zonder oordeel. Voelen zonder oordeel, gevoel doorleven.
De ontdekking voor mij was dat ik te rouwen heb voor 3 ouderparen.
De andere ontdekking: schuldgevoel richting mijn geboortemoeder.
En jij Caroline was, in mijn storm, mijn veilige haven.
Door jouw acceptatie, accepteer ik.
Dank voor alles!

R.W.

 

Na traject Bloei in balans:
Wat heeft het traject dat ik bij jou heb doorlopen ongelooflijk veel opgeleverd voor mij.
Als allerbelangrijkste heb ik mijn zelfliefde teruggekregen. Afscheid genomen van pijn, verdriet en angsten.

Wat een enorme opluchting is dat! Het heeft mijn leven zo ontzettend positief veranderd dat dit het mooiste cadeautje is dat ik mezelf heb kunnen geven!!
Nogmaals dank dat je mij naar een betere versie van mezelf hebt willen begeleiden.

Veel liefs, C

 

Na een online-Lentekracht coaching:
Na een "offline-sessie" (persoonlijke coaching) heb ik laatst een online-sessie i.v.m. de corona-tijd met Caroline gehad. Ik was nieuwsgierig wat dat met me ging doen. Tijdens de sessie deden we bepaalde oefeningen. Het voelde verbonden, ondanks dat we niet in dezelfde ruimte zaten. Na de sessie werd ik middels berichten verder begeleid: Caroline gaf aan wat ik thuis zou kunnen doen. De betrokkenheid van Caroline voelde ik goed. De sessie was ontspannend en gaf me echt een boost om aan de slag te gaan.

Papa van 2

 

Na een kindercoach sessie:

Als ik ging slapen bleven mijn gedachten soms erg door malen en kon ik het moeilijk loslaten en uit mijn hoofd zetten. Caroline heeft mij bijvoorbeeld geleerd om via een poortje in mijn hoofd malende gedachten weg te laten zweven en positieve gedachten toe te laten, maar ik heb er nu mijn eigen draai aan gegeven: Ik loop dan in gedachten door het poortje en kom dan in een soort fantasiewereld. Dan val ik in slaap, de volgende ochtend is het nare gevoel weg en denk ik alleen nog maar aan mijn fijne droom. Zo laat ik heel gemakkelijk mijn negatieve gedachten weglopen door het poortje en blijven de positieve gedachten over.

Ik vind het heel fijn dat Caroline mij over "het poortje" heeft geleerd. Door de oefeningen blijf ik niet meer malen.

S. (11 jaar)

Na kindertraject:

Caroline heeft onze zoon heel goed geholpen om zelfverzekerder te worden en beter om te gaan met emoties zowel thuis als op school.
In samenspraak met de school heeft ze in een aantal sessies allerlei opdrachten en inzichten gegeven.
Goede terugkoppeling met de lerares. Hele fijne praktijkruimte, die rust en vertrouwen uitstraalt.
Precies zoals Caroline zelf is: lief, rustig en daadkrachtig.
Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Ouders van een 9-jarige

Na een kinderworkshop:

Ik heb allerlei trucjes geleerd om te ontspannen, als ik me niet lekker voel door een drukke dag op school. Ook vind ik de slaapmeditatie van Caroline fijn van het gouden strand. Dan hoor ik haar stem op de tablet met zeegeluiden en val ik snel in slaap.

R. (10 jaar)

erkend gezins-en kindercoach.jpg
  • Facebook
  • Instagram - grijze cirkel
KvK 34350065   BTW NL190960073B01
CATvirtueelschild.jpg
bottom of page