top of page

Persoonlijke

coaching

Als je niet lekker in je vel zit, steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, last hebt van stress, het moederschap je zwaar valt, dan is het tijd voor verandering! Er kunnen allerlei aanleidingen zijn, die je uit balans kunnen brengen, bijvoorbeeld spanningen thuis of op je werk, toch ligt de sleutel tot herstel vaak op een andere plek ...

 

Van nature wil een mens geen pijn voelen ... Als je als kind iets moeilijks meemaakt, zul je onbewust een mechanisme inzetten om de pijn niet te hoeven voelen. Je kunt vluchten, vechten, bevriezen of je aanpassen. Als er in je latere leven iets voorbij komt dat de oude pijn raakt, ga je reageren vanuit je mechanisme. Ook al heeft dit mechanisme je vroeger op een bepaalde manier geholpen, in het hier en nu kan het je in de weg gaan staan. Als je dit los kunt laten, kom je terug bij je oorsprong, bij wie je werkelijk bent.
Inzicht in hoe het is ontstaan is dan van groot belang. Ook onverwerkte emoties worden opgeslagen in het lichaam en kunnen het energiesysteem blokkeren, waardoor je geestelijk en/of lichamelijk uit balans raakt.

vrouw bloemenveld persoonlijke coaching


Met de methode Emotionele Evenwicht gaan we op zoek naar blokkades en heffen die op.

Met behulp van spiertesten (techniek uit de toegepaste kinesiologie) kunnen de blokkades worden gelokaliseerd op de meridianen (energiebanen). Door middel van het stimuleren van de bijbehorende acupressuurpunten kunnen de blokkades worden doorbroken, zodat de energie weer vrij kan stromen. Tegelijkertijd worden affirmaties (positieve bekrachtigingen) ingezet om het brein als het ware te her-programmeren. Wanneer je emotionele balans hersteld is, kan de energie weer vrij door het lichaam stromen en zul je weer krachtig in het leven kunnen staan. In de sessies worden als dat nodig is ook andere methodes ingezet zoals systemische technieken (bijv. een familieopstelling) of EMDR bij onverwerkte nare ervaringen.

Laat los wat je niet meer nodig hebt en voel je vrij

erkend gezins-en kindercoach.jpg
  • Facebook
  • Instagram - grijze cirkel
KvK 34350065   BTW NL190960073B01
CATvirtueelschild.jpg
bottom of page