HOME

Wat kan Bloeipracht voor

jou betekenen in deze

Coronatijd ?

1) Coaching op 1,5 m. afstand
2) Online-sessie

3) Cadeau kind

4) Cadeau mama

5) Helpend verhaal voor je kind

Na een sluiting van 8 weken, heeft Bloeipracht vanaf 11 mei haar deuren weer kunnen openen om jou te verwelkomen! De activiteiten en diensten gaan gefaceerd van start: De praktijk is in opstelling gewijzigd, zodat de 1,5 meter afstand kan worden aangehouden. Qua hygiëne zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen. Ik zal je voor elke afspraak bellen om te checken of we allebei klachtenvrij zijn. Als je verkoudheidsklachten, verhoging hebt of iemand uit je gezin heeft klachten, wordt de afspraak kosteloos verzet of zien we elkaar online.

1) Coachingsgesprekken voor ouders waarbij spiertesten worden gebruikt zijn iets aangepast, zodat fysiek contact niet nodig is en we 1,5 m afstand kunnen houden.
 

De mogelijkheid tot onlinesessies is er voorlopig ook nog. Massages, andere lichaamsgerichte therapie, workshops e.d. starten pas in juni.

2) Online-sessie: Lentekracht!

Zo blijf je emotioneel in balans in deze onrustige tijden. Bijkomend voordeel: je bent beter bestand tegen virussen als je in je kracht blijft. Met korte technieken gaan we spanning loslaten en je positief resetten (zie filmpje). Goed idee? Mail Lentekracht! naar caroline@bloeipracht.nl (30-40 min. €25,-) Tot snel!

Waar loop jij vast? Voor advies kun je altijd bellen  06-57245534

Tijdens de Corona periode heeft Praktijk Bloeipracht speciale cadeau's voor moeder & kind, gratis thuisbezorgd in regio Beverwijk en Heemskerk:


3) Het ultieme cadeau voor kinderen die wel wat leeuwenkracht kunnen gebruiken! (7-10 jaar) Boek+luisterboek+Roll-on: De onzekere Léon moet een sprookjesachtig land redden, maar is hij wel echt zo dapper als het "leeuwenkind" uit de legende van Boverdië? Bij deze unieke aanbieding van Praktijk Bloeipracht zit een roller van de Groene Linde: Leeuwenkracht geeft je kind meer daadkracht. De olie kun je aanbrengen op de polsen en onder de voeten. Extra leuk dat het boek voorzien kan worden van een persoonlijke tekst voor je kind door de auteurs. Bestel via caroline@bloeipracht.nl of 06-57245534

(kijk voor meer "Léon-info" op www.leonendeverdwenenkoning.nl)

4) Een ontspannen cadeau laten bezorgen?

Wil je een jarige vrouw verrassen of ken je een mama die wel wat ontspanning kan gebruiken als het gewone leven straks weer begint? Kies uit verschillende opties:
- Ontspanningsmassage €37,50
- Chakra balancing met voetmassage €27,50
- Lentekrachtsessie €25,-

- Cadeaubon met bedrag naar keuze vanaf €10,-

Bij alle cadeaubonnen zit o.a. een heerlijk potje voor 3 lavendel-voetenbadjes!
Het pakketje wordt gratis bezorgd in Heemskerk en Beverwijk.
Bij welke (jarige) geluksvogel mag ik dit binnenkort voor de deur zetten? Bestel via caroline@bloeipracht.nl of 06-57245534

Lentekracht !

Ik ben blij dat ik je weer kan verwelkomen in mijn praktijk. Blijf gezond!
liefs, Caroline

5) Laat een helpend verhaal voor je kind maken!
Een leuke en magische manier om je kind te helpen bij een probleem, is het voorlezen van een helend of helpend verhaal. Dit is speciaal voor jouw kind geschreven: In het verhaal wordt een persoonlijke situatie uit het leven van je kind verwerkt als metafoor. Een lievelingsdier, knuffel of idool van je kind, speelt vaak de hoofdrol. Als deze hoofdpersoon zich in eenzelfde soort situatie bevindt als je kind, zal je kind zich sterk kunnen inleven. Er wordt een oplossing of wijze raad gegeven voor het probleem, waardoor je kind op onbewust niveau inzicht krijgt. De boodschap van het verhaal zal een positieve werking hebben op het gevoelsleven van je kind. Het is een mooie manier om jouw gevoelige kindje te kunnen helpen. Zeker nu, in deze roerige tijd! (bij onzekerheid, faalangst, stressklachten, verdriet, etc.)
Als gezins- en kindercoach èn (mede)auteur van het kinderboek “Léon en de verdwenen koning” vind ik het heerlijk om zo’n verhaal voor jouw kind te schrijven. Ik zal het ook nog voorzien van een eigen illustratie, zodat het extra leuk is om het samen met je kind te kunnen lezen.
Wil jij zo’n persoonlijk, uniek en therapeutisch verhaal voor je kind (4-8 jaar)? €37,50 excl. verzendkosten. Laat het me weten via caroline@bloeipracht.nl of 06-57245534

Rupsje Lilly heb ik geschreven voor een meisje dat bang, gespannen en onzeker was in onbekende situaties.